Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tämän vuoden edustajahaku on avattu

Tämän vuoden edustajahaku on avattu

Vuoden 2024 edustajahaku on nyt käynnissä. Edustajuutta voi hakea sekä kansainvälisiin että suomalaisiin lähi- ja verkkotapahtumiin. Edustajuutta voi hakea 7. huhtikuuta asti.

ICOM Suomen komitea osallistuu edustajan osallistumiskustannuksiin. Hakijan tulee esittää hakemuksessaan laskelma osallistumiskustannuksista ja muista mahdollisista rahoituslähteistä.

Hakemuksessa on osoitettava tilaisuuden tuoma hyöty joko hakijan oman taustayhteisön toiminnan, henkilökohtaisen ammatillisen osaamisen tai kotimaisen museoalan kehittämisessä. Hakijan tulee olla hyväksytty ICOM Suomen komitean jäseneksi 2022 tai aiemmin ja hän on maksanut vuosien 2022 ja 2023 jäsenmaksut. Hakija on ammatissa toimiva yksilöjäsen tai yhteisöjäsenen edustaja. Edustajaksi voivat hakea myös opiskelijajäsenet.

ICOM Suomen komitea kattaa edustajiensa osallistumiskustannuksia tositteita ja raportointia vastaan toteutuneen tilaisuuden jälkeen. Alkuperäiset tositteet kuluista tulee toimittaa ICOM Suomen hallitukselle kahden kuukauden sisällä tilaisuuden päättymisestä. Tarvittaessa korvausta voi hakea myös ennen tilaisuutta olemalla yhteydessä ICOM Suomen hallitukseen.

ICOM Suomen edustaja sitoutuu raportoimaan tilaisuudesta ennakkoon sovitulla tavalla. Tavoitteena on tuoda ajankohtaisia ja mielenkiintoisia aiheita suomalaisten museoammattilaisten tietoisuuteen.

Lue lisää

Avainsanat: