Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee ICOM Suomen komitea ry:n verkkosivustoa https://icomfinland.fi ja se on päivitetty 3.3.2022

Verkkopalvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Saavutettavuus luo kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää palvelua. 

Verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen organisaatio Verkkovaraani Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tässä verkkopalvelussa ei ole tiedossa olevia saavutettavuuspuutteita. Verkkopalvelu täyttää WCAG:n 2.1-standardin A ja AA-tason saavutettavuusvaatimukset.

Yhteystiedot saavutettavuuspuutteista ilmoittamiseksi

Jos havaitsit sivustolla saavutettavuuspuutteita, voit ilmoittaa niistä meille sähköpostitse osoitteeseen communications@icomfinland.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. 

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000